Bli medlem

Välkommen som medlem i Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall! Festivalen arrangeras av en ideell förening som behöver dig som medlem. En växande förening blir starkare och får större möjligheter att utveckla festivalen. 

Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall behöver ditt stöd i arbetet för att varje år hämta de bästa deckarförfattarna till Stenstan. Vi gör också ett stort arbete riktat mot länets skolbarn och unga, genom bland annat vår skrivartävling Lilla Sherlockpriset. Men vi vill också erbjuda dig möjlighet att själv göra en insats.

Ett medlemskap kostar bara 150 kr/år och då förstärker du både vårt arbete och dina möjligheter att påverka:

  • Medlemsavgiften går oavkortat till att planera och genomföra Svenska Deckarfestivalen
  • Du stödjer vårt arbete bland barn och unga i regionen genom författarbesök i skolor och novelltävlingen Lilla Sherlockpriset
  • Du får föreningens medlemsbrev via e-post
  • Du får möjlighet att bidra i föreningens dagliga verksamhet
  • Du får möjlighet att påverka, föreslå, önska och utveckla festivalen
  • Du får delta på föreningens årsmöte (men kan du inte, får du protokoller via epost)
  • Specialerbjudanden, bland annat 20% rabatt på festivalbiljetterna och festivalrabatt på böcker

Notera att medlemsåret löper mellan två biljättsläpp, medio september, oberoende av när på året du blir medlem. Om du t.ex. blir medlem i januari, får du erbjudande om att förnya medlemskapet redan i september. Nästa erbjudande om att förnya medlemskapet kommer i september året efter.

Jan Guillou på deckarfestivalens årsmöte 2023.

Svenska Deckarfestivalen är en registrerad ideell förening med en styrelse som svarar för det mesta av det praktiska arbetet och med revisorer som ser till att föreningen sköter ekonomin. Inger Melén är styrelseordförande.

Så här gör du: Fyll i formuläret nedan och tryck på knappen för att skicka in det. På nästa sida som dyker upp visas uppgifter om hur du betalar. Du behöver inte ge oss känsliga betal-/bankuppgifter, betalningen gör du med säkra metoder med Swish eller bank. Observera att du inte får någon faktura i din epost, utan du måste själv följa instruktionerna i nästa ruta.

Frivilliga uppgifter: Vill du bidra med något i föreningen utöver ditt medlemskap?