Biljetter 2023

Årets författare är klara och biljetter går att köpa! Här hittar du information om biljetterna och hur du köper dem. Vi syns på Sundsvalls teater 15-18 november!

Årets deckarfestival i Sundsvall bjuder på 33 författare från Sundsvall, Sverige, USA och Island. Som vanligt har vi plockat välkända författare, spännande debutanter, internationella toppennamn och allt därimellan. Dessutom fortsätter vi med den i fjol slutsålda nyheten med deckarfika på Knaust, med lyxig afternoon tea och ett gäng mysdeckarförfattare på plats.

Gå direkt till biljetterna om du inte behöver studera detaljer. Programmet hittar du här.

  • Biljett onsdag eller fredag: 200 kr
  • Biljett för torsdag: 275 kr
  • Veckopass: 375 kr
  • Cozy Crime på Knaust: 330 kr (endast förköp)
  • Avgifter ingår i priserna

Mysdeckarlördag på Knaust
Egen biljett krävs till lördagens Cozy Crime-event, ett koncept skapat av vår egen deckardrottning, Susanne Fellbrink. Mellan kl 13-16 har du möjlighet att njuta av en gedigen lyxfika, quizza om dina deckarkunskaper och lyssna på författarsamtal med Sveriges bästa ”mjukdeckarförfattare”. Medverkande: Christina Olséni, Sofia Rutbäck Eriksson, Carin Hjulström, Kalle Löfqvist. Moderator: Susanne Fellbrink.

Endast förköp til mysdeckarlördagen.

Om du har allergier och ska fika på Knaust, meddela hotellet direkt: event.knaust@elite.se

Festivalbiljetterna kan du köpa från Entré Sundsvall på nätet eller i deras butik på Köpmangatan 9 i Sundsvall. Öppettider: Måndag till söndag kl 11 – 14. Telefon: 060-15 54 00.

Din nätbiljett / PDF / biljettutskrift kan komma att bytas ut mot ett halsband med pappersbiljett när du checkar in på festivalen. Halsbandet gör att du enkelt kan komma och gå utan att feppla med mobilen eller leta i femtioelva fickor efter biljetten.