Skrivarkurs 2023

Efter den senaste tidens våg av deckardebutanter lägger vi grunden för en ännu större våg genom vår skrivarkurs som arrangeras i Sundsvall, med ingen mindre än Dag Öhrlund som kursledare. Anmäl dig nu!

Intresset för deckare är stort i såväl Sverige som i Sundsvall, och större kan det bli efter Dag Öhrlunds deckarkurs 21-23 april 2023. Kursen arrangeras i lokaler i centrala Sundsvall och man kan boka plats nu. Gör det genom att anmäla dig i formuläret längre ner på denna sidan.

Du kommer att få ett svarmail (inom ett dygn) med information om hur du köper kursen. Observera att anmälan är bindande! Vill du ha svar på frågor kan du använda det vanliga kontaktformuläret.

I kursavgiften på 4300 kr ingår:

  • Tre dagar kurs med Dag Öhrlund
  • Kaffe, fika, godis
  • Lunch lördag
  • Kompendium

Tidpunkterna är fredag 21 april 2023 ca kl 13 – 18.30, lördag 22 april kl 10 – 18 och söndag 23 april kl 10 – 15. Kursen arrangeras centralt i Sundsvall.

Platserna är begränsade till 12 och det är först till kvarnen som gäller. Din plats säkras när betalningen är genomförd.

Dag Öhrlund är välkänd som författare (och journalist, föredragshållare, kursledare) som har skrivit nästan tre dussin deckare och thrillers, och ytterligare några andra böcker. Känd för romanerna om psykopaten Christopher Silfverbielke, den buttre Ewert Truut och Suzanne Eriks, domaren som tar lagen i egna händer. Dag har tidigare hållit i skrivarkurser i bland annat London, Tylösand, Uddevalla, Kreta, Herrljunga – och Sundsvall i 2022.

 

Från skrivarkursen i april 2022.

Från Dags skrivarkurs april 2022