Vinn Invasionen

”Deckare” är kanske inte rätt genre för Invasionen men gillar du spännande techno-thrillers och militär action, kryddat med lite science fiction, är Björn Renbergs debutbok för dig. Tävla och vinn – vi har två exemplar som ska ut i stugorna!

TÄVLINGEN AV NU AVSLUTAD

Sverige är i krig! Efter månader av strider är hela det svenska försvaret slaget i spillror. Stockholm kontrolleras av fienden, men strax söder om innerstaden finns en liten motståndsficka kvar. Två sargade spaningssoldater får order om att delta i en sista desperat operation för att försöka slå ut den främmande makten. Uppdraget för dem djupt in bakom fiendens linjer, rakt in i stadens hjärta, där de ska lokalisera fiendens bas innan solen går ned. Enligt de underrättelser de har att gå på ska hela staden vara tom. Men stämmer det? När de närmar sig målet för operationen vet de inte längre om de kan lita på varandra. De är inte ens säkra på att de kan lita på sig själva!

Nu kan du vinna boken och få den hemskickad till brevlådan! Tävla och offra till bokguden för tur!

Tävlingen ser ut så här:

  1. Nämn en annan svensk ”technoförfattare” eller spänningsförfattare med militära inslag.
  2. Nämn minst en författare som Björn Renberg gillar att läsa.
  3. Vem skrev militär- och spionthrillern Firefox på 70-talet?

TÄVLINGEN AV NU AVSLUTAD

Svara på alla frågorna i formuläret och skicka det till oss senast 27 januari 2023, så drar vi två vinnare bland de rätta svaren. Vinnarna kommer att få ett mail från oss.