Böcker, böcker, böcker!

Böcker! Självklart blir det böcker till specialpris under Svenska Deckarfestivalen nästa vecka! Autografer ingår och köp gärna en extra, signerad bok som julklapp!

Här ser du hur vi laddar inför kommande veckas deckarfestival, som trots alla författare egentligen handlar om det de skriver, alltså sånt som står i böckerna. Sundsvalls bästa bokhandlare Lennart har tagit hem en lastpall böcker och sätter en trevlig festivalprislapp på dem, men bara på Svenska Deckarfestivalen 9 – 12 november.

De flesta författarna signerar gärna. Det går även bra att köpa en extra bok och ge bort som julklapp – dubbelt så uppskattat av mottagaren!

Böckerna kan dock inte betalas med kontanter, bara med swish. Av praktiska orsaker kommer vi bara ha författarnas senaste böcker på plats, men vill du köpa en pocketbok hittar du det mesta i Vängåvans bokhandel på Storgatan 22 i centrala Sundsvall. Där hittar du också årets deckarbokmärke som du får gratis när du köper en deckare (eller om du bara frågar snällt i kassan).

Bara en vecka kvar nu! Biljetterna hittar du på www.bit.ly/svdf22 och i Vängåvans (fysiska) bokhandel.