Biljetter 2022

Årets författare är klara och biljetter går att köpa! Här hittar du information om de olika biljetterna och vad som ingår. Vi syns på Quality Hotel 9-12 november!

OBS! Biljetterna går givetvis inte att köpa längre.

Årets deckarfestival i Sundsvall bjuder på rekordmånga kriminalkreatörer! Som vanligt har vi plockat välkända författare, spännande debutanter, internationella toppennamn och allt därimellan. Dessutom bjuder årets festival på en mysig nyhet; deckargåta på Hotell Knaust med både afternoon tea och ett gäng mysdeckarförfattare på plats.

Gå direkt till biljetterna om du inte behöver studera detaljer. Programmet hittar du här.

  • Biljett onsdag eller fredag: 195 kr
  • Biljett för torsdag: 240 kr
  • Veckopass: 350 kr
  • Matbiljett onsdag eller torsdag: 195 kr
  • Cozy Crime-biljett: 325 kr (endast förköp)

Ordinarie biljetter
Svenska Deckarfestivalen 2022 har fyra ordinarie biljetter som avser antingen onsdag, torsdag eller fredag, och ett veckopass för alla tre dagar. Det lönar sig att köpa veckopass om du tänker gå två eller tre dagar.

Matbiljetter
Deckarfestivalen öppnar i år 9 november kl 18.00 men en nyhet är att du mellan kl 17 och 18 kan äta en varmrätt i festivallokalen, praktiskt om du behöver gå direkt från jobbet till festivalen. I matbiljetten ingår soppa, bröd, smör, kaffe, vatten och kaka. (Arsenik ingår inte.) Efter maten kan du sitta kvar och lyssna på författarna. Egen biljett krävs för mat, som också kan köpas till för torsdag 10 november kl 17.00.

Om du har allergier eller behöver specialkost, meddela det till oss så meddelar vi köket.

Mysdeckarlördag på Knaust
Egen biljett krävs också till lördagens Cozy Crime-event, ett helt nytt koncept skapat av vår egen mysdeckardrottning Susanne Fellbrink. Mellan kl 11-13 har du möjlighet att lösa en deckargåta på Hotell Knaust och kl 13.00 blir det afternoon tea i Spegelsalen. Medan du dricker te och smakar på allt gott får du lyssna på flera samtal med ett gäng härliga mysdeckarförfattare. Endast förköp.

Festivalbiljetterna kan du köpa i Vängåvans bokhandel på Storgatan 22 i centrala Sundsvall, eller på tickster.se

Om du köper biljett via Tickster kan ditt köpekvitto komma att bytas ut mot ett halsband med pappersbiljett, når du checkar in på festivalen. Halsbandet gör att du enkelt kan komma och gå och visa upp biljett utan att feppla med mobilen eller leta i femtioelva fickor efter biljetten.