Skrivarkurs med Dag Öhrlund

2021 var debutanternas år, åtminstone om man ser till antalet debutanter inom deckargenren. Kan lockdown och den dystopiska samtiden ha skapat deckar- och thrillertsunamin? Hur som helst arrangeras en skrivarkurs med inriktning deckare i Sundsvall i april. Anmäl dig nu!

Intresset för deckare är stort i såväl Sverige som Sundsvall, och större kan det bli efter Dag Öhrlunds deckarkurs 1-3 april 2022. Kursen arrangeras i lokaler i centrala Sundsvall och man kan boka plats nu. Gör det genom att anmäla dig i formuläret på kontaktsidan. Du kommer då att få ett svarmail (inom några timmar) med information om hur du köper kursen.

I kursavgiften på 3800 kr ingår:

  • Tre dagar kurs med Dag Öhrlund
  • Kaffe, fika, godis
  • Lunch lördag
  • Kompendium

Tidpunkterna är fredag 1 april kl 13 – 18.30, lördag 2 april kl 10 – 18 och söndag 3 april kl 10 – 15. Kursen arrangeras i Studiefrämjandets lokaler på Storgatan 52 i Sundsvall.

OBS att en anmälan är bindande såtillvida att platserna är begränsade till 12, så det är först till kvarnen som gäller. Din plats bokas bara när betalningen är genomförd. Information om hur betalningen görs skickas till dig efter att du har anmäld dig.

Vill du bara fråga om något, använder du samma formulär men bockar inte av för skrivkursen.

Dag Öhrlund är välkänd författare (och journalist, föredragshållare, kursledare) som har skrivit nästan tre dussin deckare och thrillers, och ytterligare några andra böcker. Känd för romanerna om psykopaten Christopher Silfverbielke, den buttre Ewert Truut och Suzanne Eriks, domaren som tar lagen i egna händer. Dag har tidigare hållit i skrivarkurser i bland annat London, Tylösand, Uddevalla, Kreta och Herrljunga.