Tipsa oss

Tipsa oss om författare du kan tänka dig att se på Svenska Deckarfestivalen 2022; lokala förmågor, etablerade kändisar, svenska, nordiska och internationella! Det går även bra att tipsa om sig själv, om du skriver deckare, thrillers, dystopier, skräck eller annan spänning.

Förresten, vi har redan frågat Stephen King och han åker inte längre på festivaler och mässor, så honom behöver du inte tipsa om… Men annars är vi öppna för alla förslag. När vi bokar författare handlar det ofta om hurvida det kommer en ny bok under året eller ej. Vi försöker dessutom att få till en passande mix av lokala debutanter, svenska etablerade författare och internationella stjärnor, samt kvinnor och män.

För att det pusslet ska gå i hop går det bra att lämna tips här. Lämna gärna information om förlag, websida och årets bokutgivning för de författare du tipsar om.

Övrig kontaktinformation hittar du här.