Deckarkryss med bokpriser

Tomtens kläder är blodröda och den mörkröda vätskan ser bra ut på snö. Är det därför det skrivs så många juldeckare? Nja, men säkert är det att juldeckare i novellform passar bra i en fullpackad juletid, och nu kan du vinna årets juldeckarsamling från Semic, om du löser Svenska Deckarfestivalens juldeckarkorsord!

Så gjör du:

  1. Ladda ner korsordet och öppna PDF-filen
  2. Skriv ut korssordet på papper
  3. Lös korsordet, fyll i så många rutor du kan
  4. Scanna eller fota korsordet när du är klar
  5. Maila eller SMS:a korsordet till oss, inte senare än 22 december kl 20.00
  6. Vinnaren meddelas samma kväll och får boken hemskickad i posten

Det är inget lösningsord i korsordet, så det gäller att fylla i så många rutor som möjligt. Den som har flest rätta rutor vinner. Om flera deltagare har samma resultat, väljer vi slumpmässigt tre vinnare. Missa inte länken för att ladda ner korsordet.

Vi har tre novellsamlinger att ge ut, skänkt av förlaget Semic, så tveka inte med att skicka in ifylld korsord! Mord och ingen julefrid innehåller kriminalnoveller skrivna av några av Sveriges absolut främsta deckarförfattare: Arne Dahl, Åke Edwardson, Inger Frimansson, Lisa Förare Winbladh, Amanda Hellberg, Camilla Läckberg, Johan Theorin och Dag Öhrlund.