Författarna 2021

Svenska Deckarfestivalen jubilerar och bjuder på rekordmånga författare 2021, hela 31 stycken! Allt från internationella stjärnor via den svenska författareliten till lokala och regionala debutanter! Här hittar du hela listan. De flesta programpunkter arrangeras på Quality Hotel i lokalen Melody.

Gå rakt till biljetterna om du vill köpa redan nu.

Årets 32 medverkande författare i bokstavsordning:
Maria Adolfsson, Tove Alsterdal, Lina Areklew, David Baldacci, Kerstin Bergman, Christoffer Carlsson, Andrew Child, Arne Dahl, Katrine Engberg, Engström & Richert, Susanne Fellbrink, Anne Mette Hancock, Robert Harris, Dick Harrison, Anna Kuru, Jens Lapidus, Åsa Larsson, Kalle Löfgren, Alexander McCall Smith, Mohlin &  Nyström, Ulrika Rolfsdotter, Sofia Rustan, Sofia Rutbäck Eriksson, Frida Skybäck, Viveca Sten, Mats Strandberg, Sara Strömberg, Thomas Svensson och Hans Söderlund.

Klicka dig vidare till författarpresentationer i bildnätet under. Läs gärna det detaljerade programmet eller det komprimerade programmet om du vill veta mer.