Vinn rysare och skrönor!

Boklotteri blir det även i år, med fyra trevliga böcker i prispotten. Erik Nilshammar från Färila i Hälsingland skriver mystiska skrönor och medverkar i Norrlandsfönstret i fredagens digitala festivalprogram. Din digital lott tar du här, det är bara att fylla i formuläret!

Ni som har varit på plats på Svenska Deckerfestivalen i Sundsvall vet att vi gillar att ge bort böcker. Helt gratis, och det har inte ändrat sig i och med pandemin. I och för sig har vi ingen gigantisk hög att ge bort i år, och det får vi lägga på pandemikontot, men Erik Nilshammars böcker är så roliga och annorlunda att de väger upp! Det är i gränslandet mellan fantasy och skrönor som hans böcker befinner sig. Exakt vad som menas får du veta på årets deckarfestival där Erik dyker upp i en intervju från skogarna i Hälsingland. Eller är det Hell-singland? Det kan man fråga sig efter att ha läst rysarnovellerna i årets bok, Gammelgrav.

Lotteriet är nu avslutat!

I bokpaketet du kan vinna finns också de tre böckerna om Storå-Tarzan och folket på Vidderna. Ett norrländskt inland där människor och förhållanden sällan är det som de till en början utger sig för att vara. Värnlösa står de när tillfälligheternas tombola börjar snurra och utlöser en oförutsedd räcka av händelser. Men vem är Storå-Tarzan? Han har en galen patron, en blodtörstig grävling och nationella insatsstyrkan efter sig, men högt ovanför Storå svävar en osalig och bitter ande. Ska anden lyckas rädda Storå från katastrofen?

Nu lottar vi ut Eriks fyra böcker, och de är alla signerade.

Din lott kostar inget, och du binder dig inte till någonting. Du kommer heller inte att få reklammejl i efterhand. Allt du behöver göra är att skicka oss ditt namn och din epostadress i formuläret nedan. Vi gör dragningen lördag kl 15.00 när årets deckarfestival officielt avslutas. Lite senare under lördagen kommer vinnaren att få en epost, samt att ni kan läsa vem som vann på denna sidan.

Vi skickar böckerna direkt hem till vinnarens brevlåda.

Lotteriet är nu avslutat!

Dragningen gjordes slumpmässigt. Så gjorde vi (lite redovisning i bilden under):

  1. Antalet digitala lotter blev 27
  2. 27 x 14 (som är antalet bokstäver i Eriks namn) = 378
  3. 378 / 84 = 4,5 (84 kommer från antalet visningar av vår eftersnackvideo på Facebook)
  4. 4,5 rundas av och då får vi 5
  5. Räknar 5 från botten av ”högen” och då hittar vi vinnaren i det femte mailet från botten

Grattis till Karina M. som kommer att få Erik Nilshammars bokpaket i posten!

Till er andra, lycka till i nästa års lotteri!