Biljetter 2020

Årets deckarfestival i Sundsvall genomförs pandemianpassad med en kombination av fysisk och digital närvaro för både författare och publik. Trots alla utmaningar har vi i år ett starkare erbjudande än någonsin med många intressanta författare och flera helt nya programpunkter. 

Vi kan enligt gällande rekommendationer bara erbjuda ett begränsat antal biljetter, så köp nu om du vill säkra dig en plats. Kolla den detaljerade programöversikten eller kortversionen om du vill överblicka snabbt.

Från 1 november 2020 tillåter myndigheterna fler än 50 personer i lokalen vid kulturevenemang. På grund av praktiske förhållanden har vi ökat från ca 40 till max 60 biljetter några av dagarna.

Författarsamtal
Alla författarsamtal och intervjuer kommer att sändas på nätet (gratis för alla) men det finns också möjlighet att sitta med i lokalen. Dessa biljetter är begränsade till max 60 personer.

 • Onsdag 11 november kl 18.00 – 21.00 FÅTAL BILJETTER KVAR
  Samtal med åtta storstjärnor från scenen på Quality Hotel. Onsdagens författare medverkar på distans, men intervjupanelen finns på plats och där kan du också finnas.
  Köp biljett, pris 100 kronor


 • Torsdag 12 november kl 15.00 – 21.00 SLUTSÅLT
  Ett spännande program med högintressanta stjärnor och teman. Medverkande finns på plats (med något enstaka undantag) och du är också välkommen till Quality Hotel i Sundsvall.


 • Fredag 13 november från kl 18.00
  Fredagsprogrammet från deckarscenen på Quality Hotel sänds enbart på nätet (gratis för alla), ingen publik i lokalen.


Alla biljetter säljs i nätbutiken till Vängåvans bokhandel och över disk i deras butik på Storgatan 22 i Sundsvall förutom biobiljetterna som säljs av biodrakstaden.se

Viktig information
Ditt köpekvitto är din riktiga biljett. Spara kvittot och ta med det till Svenska Deckarfestivalen när du checkar in.

På grund av myndigheternas restriktioner kan vi bara sälja ett begränsat antal biljetter till onsdags- och torsdagsprogrammet, och 50 biljetter till teaterföreställningen. Till stadsvandringen är antalet biljetter 30 av praktiska hänsyn.

Om du bara vill se årets deckarfestival på nätet (videoström i sociala medier) behöver du ingen biljett.