Kallelse till årsmöte

Deckarkamerater! Nu kallar vi till årsmöte i föreningen Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall. Årsmötet är öppet för medlemmar, och mötet blir både fysiskt på plats och digitalt.

På grund av coronapandemin och myndigheternas rekommendationer kommer vi att erbjuda digital anslutning till årsmötet, som ett tillägg till det fysiska mötet på plats i Sundsvall. Det betyder att du inte behöver komma fysiskt till mötet men kan delta via smartmobil, surfplatta eller dator. Information om hur detta sker praktiskt skickar vi till alla som anmäler sig till årsmötet.

Tid: 20 april kl 18:00
Plats: Quality Hotel, Sundsvall

Vi bjuder på kaffe och något att bita i.

Vi behöver din anmälan oavsett om du tänker delta fysiskt eller digitalt; dels för att skicka dig handlingar innan mötet, dels för att skicka länk/information om digital uppkoppling. Anmäl dig gärna genom att fylla i kontaktformuläret, dock senast 13 april.

Rösträtt på årsmötet gäller för medlemmar. Har du missat att förnya ditt medlemskap eller vill gå med som nytt medlem, kan du göra det här på hemsidan.

Kallelse har även skickats till medlemmar via epost.