Kamma hem två bokpaket

När man går på deckarfestival är det extra kul om det händer oväntade grejer. Att man kan lyssna på och kanske prata med Sveriges och Nordens deckarelit är välkänd, men nu kan det även bli direkt lönsamt att gå på Svenska Deckarfestivalen!

Vi har nämligen plockat i hop ett rejält bokpaket som vi kommer att lotta ut till två av er som har mest tur under festivalen. Två olika prishögar med tillsammans 15 böcker till ett värde av ca 2700 kronor! Direkt i handen! Men man måste ha tur – och man måste framför allt ha festivalbiljett eftersom vi lottar ut böckerna till en slumpmässigt utvald biljettinnehavare 6 och 7 november (två dragningar, en bokhög varje kväll som på bilden).

Allt du behöver göra är att besöka festivalen antigen onsdag eller torsdag 6-7 november och ta med dig en lott när du kommer in i lokalen. Lotten ingår i biljetten. Det stora festivalpasset är mycket prisvärt och i år ingår dessutom en gratis pocketbok i den biljetten.

Resultatet av dragningen kommer att redovisas från scenen 6 och 7 november ungefär vid kl 20:00 samt här på hemsidan strax efter festivalen.

Dragning: Vinnarlotten var nummer 105 onsdag och och 56 torsdag.

Bokpaketet har fixats fram av Vängåvans bokhandel i Sundsvall, Lind & Co, Olle Håkansson och förlaget Whip.

Några av författarna i högen kommer faktisk till festivalen. Jonas Möstrom och Kristina Ohlsson kanske signerar dina vinster? Men även andra kända och aktuella författare finns i vinsthögerna.

Kommer du till Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall kan du alltså vinna spännande rysare, mysiga pusseldeckare, thrillers och postapokalyptisk spänning!

Böcker för drygt 1300 kr varje kväll alltså, som du om du vinner antingen kan njuta av själv eller ge bort till någon du känner. Köp din ”lott”, alltså festivalbiljett nu!