Gratis bok på deckarfestivalen

Bonusbok till alla som köper tredagarspass! I år bjuder vi på en pocketbok om du köper biljetten för alla tre deckardagarna. Välj mellan 12 olika böcker från fem av författarna på deckarscenen.

Det enklaste sättet att gå på Svenska Deckarfestivalen är att köpa vårt tredagarspass för endast 350 kronor. I priset ingår alla delar av programmet från scen under tre dagar och kvällar 6-8 november, och kaffe och mingel med författare i pauserna. Även om du inte kan gå på alla programpunkter är det billigt med tanke på allt som festivalen erbjuder.

Inte nog med det; alla som köper tredagarspasset får också en gratis bonusbok, en pocket som i bokhandeln normalt kostar 90 kronor.

De bonusböcker du kan välja bland är följande:

Så passa på och köp ditt tredagspass direkt! Antingen på Entré Sundsvall på nätet eller i Vängåvans bokhandel på Storgatan 22, Sundsvall.

Du väljer vilken bok du vill ha (bland de som finns kvar – först till kvarnen gäller!) när du checkar in på festivalen. Gratis bonusböcker kan inte beställas eller hämtas ut i förväg. En bok tredagarspass.

* = Vid köp av tredagarspass.