Öppet medlemsmöte tisdag 23/2

Välkommen till öppet medlemsmöte på Pallas café. Nya och gamla medlemmar är välkomna.

2015 års deckarfestival ligger bakom oss och nu laddar vi för årets. Det ska bli jättespännande. En av många glädjande saker under fjolårets festival var att ovanligt många nya medlemmar registrerade sig för att stödja festivalen.

För att göra något bra av det intresset utlyser vi därför ett medlemsmöte i februari. Det blir ett utmärkt tillfälle att prata lite om vår kommande festival men också prata om vilka möjligheter det finns för alla er nya att engagera er i allt som behöver göras från och med nu och fram till november.

Från styrelsens sida är vi jätteglada över att så många som möjligt kan hjälpa till och dra ett strå till den stack av uppgifter som behöver göras för att möjliggöra en ännu större, bättre och intressantare festival här i Sundsvall i höst.

Varmt välkommen till medlemsmöte på konditori Pallas, Strandgatan 16, Sundsvall
Tisdag 23 februari kl 18.00

Tomas Melander
Ordförande
Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall