Bli medlem

Välkommen som medlem i Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall! Festivalen arrangeras av en ideell förening som behöver dig som medlem. En växande förening blir starkare och får större möjligheter att utveckla festivalen.

Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall behöver ditt stöd i vårt arbete för att varje år bjuda in de bästa deckarförfattarna till Stenstan. Vi gör också ett stort arbete riktat mot länets skolbarn och unga, genom bland annat vår skrivartävling. Men vi vill också erbjuda dig möjlighet att själv göra en insats.

Bli medlem redan i dag! Det kostar bara 150 kr och i år är ditt stöd extra viktigt då våra inkomster kommer att bli reducerade på grund av coronarestriktioner.

Vad innebär ett medlemskap?

• Medlemsavgiften går oavkortat till att planera och genomföra Svenska Deckarfestivalen varje år.
  • Du stödjer vårt arbete bland barn och unga i regionen genom författarbesök i skolor och deckartävlingen Lilla Sherlockpriset.
  • Du får föreningens nyhetsbrev via e-post.
  • Du får möjlighet att bidra i föreningens verksamhet (om du vill).
  • Du får möjlighet att påverka, föreslå, önska och utveckla festivalen.
  • Du får delta på föreningens årsmöte (kan du inte, får du protokoller via epost).
  • Specialerbjudanden vid föreningens evenemang, bland annat 20% rabatt på festivalpasset.
  • Rabatt på festivalförfattarnas böcker och möjlighet att få böcker signerade.

Svenska Deckarfestivalen är en registrerad ideell förening med en styrelse som svarar för det mesta av det praktiska arbetet och med revisorer som ser till att föreningen sköter ekonomin. Inger Melén är styrelseordförande.

Så här gör du: Fyll i formuläret nedan och tryck på knappen för att skicka in det. Du får automatisk uppgifter om hur du betalar redan i nästa ruta. Du behöver inte ge oss känsliga betal-/bankuppgifter, betalningen gör du säkert på vanligt vis med Swish eller bank. Observera att du inte får någon faktura i din epost, utan du måste själv följa instruktionerna i nästa ruta.

Frivilliga uppgifter: Vill du bidra med något i föreningen utöver ditt medlemskap?