Bli medlem

Välkommen som medlem i Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall! Festivalen arrangeras av en ideell förening som gärna välkomnar dig som medlem. En växande förening blir starkare och får större möjligheter att utveckla festivalen. Det kostar bara 150 kr men då får du också rabatt på festivalbiljetten!

Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall behöver ditt stöd i vårt arbete för att varje år bjuda in de bästa deckarförfattarna till Stenstan. Vi gör också ett stort arbete riktat mot länets skolbarn och unga, genom bland annat vår skrivartävling. Men vi vill också erbjuda dig möjlighet att själv göra en insats.

Bli medlem redan i dag!

Vad innebär ett medlemskap?

• Medlemsavgiften går oavkortat till att planera och genomföra Svenska Deckarfestivalen varje år.
  • Du stödjer vårt arbete bland barn och unga i regionen genom författarbesök i skolor och deckartävlingen Lilla Sherlockpriset.
  • Du får föreningens nyhetsbrev via e-post.
  • Du får möjlighet att bidra i föreningens verksamhet (om du vill).
  • Du får möjlighet att påverka, föreslå, önska och utveckla festivalen.
  • Du får delta på föreningens årsmöte (kan du inte, får du protokoller via epost).
  • Specialerbjudanden vid föreningens evenemang, bland annat 20% rabatt på festivalpasset.

Svenska Deckarfestivalen är en registrerad ideell förening med en styrelse som svarar för det mesta av det praktiska arbetet och med revisorer som ser till att föreningen sköter ekonomin. Tomas Melander är styrelseordförande. Årsavgiften är endast 150 kronor för kalenderåret 2019.

Så här gör du:

• Betala 150 kr till bankgiro 195-4965, Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall. På inbetalningstalongen (eller i textrutan i din internetbank) anger du din epostadress.

Eller:

• Swisha 150 kr till 123 272 37 32 och ange din epostadress i textrutan.

Vi kan komma att kontakta dig för att bekräfta ditt medlemskap. Annars hör vi av oss i medlemsbrevet som skickas som epost varje månad.