Bli medlem

Välkommen som medlem i Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall! Festivalen arrangeras av en ideell förening som gärna välkomnar dig som medlem. En växande förening blir starkare och får större möjligheter att utveckla festivalen. Det kostar bara 150 kr men då får du också rabatt på festivalbiljetten!

Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall behöver ditt stöd i vårt arbete för att varje år bjuda in de bästa deckarförfattarna till Stenstan. Vi gör också ett stort arbete riktat mot länets skolbarn och unga, genom bland annat vår skrivartävling. Men vi vill också erbjuda dig möjlighet att själv göra en insats.

Bli medlem redan i dag!

Vad innebär ett medlemskap?

• Medlemsavgiften går oavkortat till att planera och genomföra Svenska Deckarfestivalen varje år.
  • Du stödjer vårt arbete bland barn och unga i regionen genom författarbesök i skolor och deckartävlingen Lilla Sherlockpriset.
  • Du får föreningens nyhetsbrev via e-post.
  • Du får möjlighet att bidra i föreningens verksamhet (om du vill).
  • Du får möjlighet att påverka, föreslå, önska och utveckla festivalen.
  • Du får delta på föreningens årsmöte (kan du inte, får du protokoller via epost).
  • Specialerbjudanden vid föreningens evenemang, bland annat 20% rabatt på festivalpasset.

Svenska Deckarfestivalen är en registrerad ideell förening med en styrelse som svarar för det mesta av det praktiska arbetet och med revisorer som ser till att föreningen sköter ekonomin. Tomas Melander är styrelseordförande. Årsavgiften är endast 150 kronor för kalenderåret 2019.

Så här gör du: Fyll i formuläret nedan och tryck på knappen för att skicka in det. Du vill automatisk få uppgifter om hur du betalar. Du behöver inte ge oss känsliga betal-/bankuppgifter via nätet eller i epost, betalningen gör du säkert på vanligt vis.

Frivilliga uppgifter: Vill du bidra med något i föreningen utöver ditt medlemskap?