Biljetter

Biljetterna är släppta! Välkommen till Svenska Deckarfestivalen 2019! Festivalen genomförs 6-8 november 2019 på Quality Hotel i Sundsvall. Boka din biljett direkt!

Missa inte tillfället att vara med på årets festival! Festivalprogrammet är nu klart! I år kan du välja mellan två olika huvudbiljetter:

 • Alla tre dagarna för 350 kr inklusive en bonusbok!
  I tredagarspasset ingår en bok av någon av festivalens författare (du väljer din bok när du checkar in på festivalen). I priset ingår alla delar av programmet från scen under dagar och kvällar, samt kaffe och mingel med författare i pauser under alla tre dagarna.
 • Endagarspass för 200 kr
  I priset ingår scenprogrammet under hela dagen, samt kaffe och mingel med författarna i pauser. Du väljer fritt om du vill använda passet onsdag, torsdag eller fredag. Det är bara att gå till festivalincheckningen och anmäla dig den dag du vill delta. Kan du bara gå två dagar lönar det sig att köpa tredagarspass ändå.

Vängåvans bokhandel kommer att sälja aktuella böcker på plats och många av författarna signerar gärna, en extra bonus till dig som har biljett. Vi rekommenderar stärkt att du köper dina biljetter i förväg för att undvika kö vid incheckningen. Svenska Deckarfestivalens medlemmar erbjuds rabatt – är du inte medlem än kan du bli det nu!

Du behöver kompletterande biljetter om du vill delta på antigen Deckarmelodikrysset eller stadsvandringen med Jonas Moström:

 • Deckarmelodikrysset inkl. måltid för 150 kr
  Konstruktör och ledare på plats är Nils Scherman, styrelsemedlem i Svenska Deckarakademin. Krysset löser du i lokalen Melody på entréplan i Quality Hotel. Antalet platser är begränsat så köp din biljett nu. En kall matig buffé och vatten ingår.
 • Stadsvandring med Jonas Moström för 50 kr
  Den av dagens spänningsförfattare som mer än någon annan förknippas med Sundsvall är Jonas Moström. Vi erbjuder en vandring i Sundsvalls stadskärna där vi besöker ett antal platser och adresser som vi känner igen i Moströms deckaruniversum. Utöver Jonas Moström själv medverkar Tomas Melander som festivalens ciceron. Extra biljett krävs.

 

Biljetten växlar du mot halsband vid incheckningen. (Foto: Yoko Kuyama.)

Måltider ingår ej (undantag för Deckarmelodikrysset), men kan köpas separat i huset.

Biljetter kan du köpa på flera ställen:

På nätet hos Entré Sundsvall
Hos Entré Sundsvall i Konsertteatern på Köpmangatan 9, Sundsvall
Hos Akademibokhandeln Vängåvan, Storgatan 22, Sundsvall