Biljetter

Biljetterna är släppta! Välkommen till Svenska Deckarfestivalen 2019! Festivalen genomförs 6-9 november 2019 på Quality Hotel i Sundsvall. Boka din biljett direkt!

Missa inte tillfället att vara med på årets festival! I år kan du välja mellan två olika biljetter:

  • Alla tre dagarna för kr 350:- inklusive en bonusbok!
    I tredagarspasset ingår en bok av någon av festivalens författare (du väljer din bok när du checkar in på festivalen). I priset ingår alla delar av programmet från scen under dagar och kvällar, samt kaffe och mingel med författare i pauser under alla tre dagarna.
  • Endagarspass för kr 200:-
    I priset ingår scenprogrammet under hela dagen, samt kaffe och mingel med författarna i pauser. Du väljer fritt om du vill använda passet onsdag, torsdag eller fredag. Det är bara att gå till festivalincheckningen och anmäla dig den dag du vill delta. Kan du bara gå två dagar lönar det sig att köpa tredagarspass ändå.

Vängåvans bokhandel kommer att sälja aktuella böcker och många av författarna signerar gärna köpta böcker på plats, en extra bonus till dig som har biljett.

Vi rekommenderar stärkt att du köper dina biljetter i förväg. Biljetten byter du ut mot ett halsband med passerkort när du kommer till festivalincheckningen. Halsbandet kan du behålla efter festivalen om du vill. Svenska Deckarfestivalens medlemmar erbjuds rabatt – är du inte medlem än kan du bli det nu!

Biljetten växlar du mot festivalband/halsband vid incheckningen. (Foto: Yoko Kuyama.)

Måltider ingår ej, men kan köpas separat i huset. Kompletterande aktiviteter utanför själva scenprogrammet kommer att erbjudas successivt här på festivalens hemsida.

Biljetter kan du köpa på flera ställen:

På nätet hos Entré Sundsvall
Hos Entré Sundsvall i Konsertteatern på Köpmangatan 9, Sundsvall
Hos Akademibokhandeln Vängåvan, Storgatan 22, Sundsvall

Festivalprogrammet är under utveckling men redan nu är många författare bokade. Vi kommer att berätta om alla under sommaren och hösten, men ni som känner Svenska Deckarfestivalen vet att det också blir spännande seminarier och föreläsningar med olika teman.