Skrivsugen?

2021 har varit debutanternas år, åtminstone om man ser till antalet debutanter inom deckargenren. Är det lockdown och den dystopiska samtiden som har skapat deckar- och thrillertsunamin? Hur som helst mäter Svenska Deckarfestivalen just nu intresset för en skrivarkurs med inriktning deckare. Förhandsanmäl dig nu!

Under årets deckarfestival började vi mäta intresset för en skrivarkurs för framtidens deckarförfattare, men trots att vi fick tillräckligt många intressenter för att starta en kurs, vill vi även ge våra nätbesökare möjligheten att förhandsanmäla sig. Det gör du i formuläret på kontaktsidan. Detaljerna är ännu inte klara, men vi gör det på detta viset för att undvika lägga tid på en kurs det inte finns intresse för.

Vi tar alltså inte anmälningar till kursen i sig just nu – detta är bara ett sätt att kolla om det överhuvudtaget finns intresse. Vi kallar det förhandsanmälan, inte en anmälan till kursen. Om du fyller i formuläret och skickar det till oss kommer du enbart att få information om och hur kursen kommer att arrangeras. I nuläget är inget bestämt, annat än att inriktningen blir deckare, spänning, thrillers. Du kan ta ställning till detaljer, tidpunkter, innehåll och eventuell kostnad senare. Din förhandsanmälan är inte bindande på något vis. Vi kan heller inte i nuläget säga om det blir en kurs på distans eller på plats i Sundsvall, men det går bra att avböja senare om Sundsvall t.ex. är för långt borta.

Planen är att använda det nätverk och den kompetens vi har samlat på oss under de 10 år som vi har arrangerat deckarfestival i Sundsvall.

Kontakta oss nu – den som gör en förhandsanmälan har förtur när kursen startar.