Vinn värmande Wayne!

Har du suttit i ”fängelse” under våren och längtar till den spanska värmen? Inte blir det någon nationaldag att skriva hem om heller. Och böcker är dyrt om man har fått coronareduktion på lönen. För att pressa bort liiite av det trista så lottar vi ut fem böcker i deckarfestivalens vårlotteri!

Lotteriet är nu avslutad!

Ni som har varit på plats på Svenska Deckerfestivalen i Sundsvall vet att vi gillar att ge bort böcker. Helt gratis, och i mängder. Det har inte ändrat sig, och nu vill vi ge bort fem signerade exemplar av Wayne åker till Costa del Sol i samarbete med författaren, Olle Håkansson. Det är den andra boken om Sundsvallspolisen Wayne Lundberg, utgiven 2018. Wayne ska uttalas Vajne.

Så här står det på baksidan av boken: ”Några minuter av vuxen obetänksamhet. Ett barn försvinner. Varje förälders mardröm blir till den värsta tänkbara verkligheten för den unga familjen. Trots alla sökinsatser står polisen maktlös och utan ledtrådar att dra i. Tiden går och någonstans sitter Signe Sunndahl, inte ens två år fyllda, och undrar ordlöst var hennes mamma och pappa är. Förundersökningsledare kring försvinnandet är Wayne Lundberg. Dagarna tillbringar han i Sundsvalls polishus som en av de mest erfarna utredarna. Ett anonymt tips skickar Wayne ut på en resa för att försöka finna barnet och föra det hem igen. Med på resan är naturligtvis också hans ständige vapendragare Stefan Ekstam.”

Din lott kostar inget, och du binder dig inte till någonting. Allt du behöver göra är att skicka oss ditt namn och din epostadress med formuläret nedan. Vi gör dragningen på nationaldagen 6. juni kl 18.00, då kommer vinnarna att få en epost samt att ni kan läsa vem som vinner på denna sidan.

Vi har fem signerade böcker att lotta ut, så tveka inte! Vi skickar boken direkt hem till vinnarnas brevlådor.

Utdrag ur recensioner:

  • ”En stundvis hjärtskärande läsning, jag får en klump i halsen. Olle Håkansson har lyckats fånga den lilla flickans utsatthet och de stora tuffa kriminalarnas kamp för att rädda barnet. Så bra skrivet av författaren, gripande och känslosamt” – Akademibokhandeln, Monica Gullman
  • ”Det är trivsamt att umgås med Håkanssons smågnabbande poliser” – Crime Garden, Kerstin Bergman
  • ”De lite drygt 60 kapitlen handlar om hur polisen löser ett vedervärdigt brott men också om kollegial vänskap och Waynes privatliv. Håkansson skriver flyhänt och gripande, och ibland med en nypa humor” – Bibliotekstjänst, lektör Kerstin Rydén
  • ”Du kommer inte att få något Nobelpris Olle, men du ger oss en välskriven och småmysig feelgood-deckare!” – Kapprakt, Anders Kapp

Dragningen görs slumpmässigt. Så gjorde vi:

24 ”lotter” hämtades digitalt från hemsidan
Wayne har 5 bokstäver i namnet
24 / 5 = 4.8 avrundat till 5
Vi började räkna från botten i högen och var 5:e lott vann

Oavsett var i den digitala högen man befann sig, låg man nära en vinnarlott. Grattis till:

Eva O
Ewa A
Monika F
Elisabeth L
Tony W

Ni kommer att få signerade böcker hemskickade!