Medlemsbrev

Varje månad får Svenska Deckarfestivalens medlemmar ett medlemsbrev via epost. En bonus för att man är medlem i föreningen och hjälper oss att arrangera festivalen, marknadsföra lokala författare och inspirera barn och unga att läsa och skriva.

Medlemsbrevet innehåller lite allt möjligt som har med deckargenren att göra. Bland annat skickar vi information från och om föreningen under hela året. Att planera en deckarfestival är året-runt-arbete, och medlemmar får tar del av det arbete vi gör. Medlemmarna är också de första som får veta vilka författare vi bokar. Dessutom bjuds man in till årsmötet, och kan genom året påverka hur festivalen ser ut.

Men vi bjuder också på extramaterial i form av recensioner, deckarskola, intressanta tillbakablickar på deckarhistorien och annat. Medlemsbrevet är som sagt en bonus för medlemmar och kommer inte att publiceras här, men du får gärna bli medlem så att du får våra e-brev i framtiden. Och 20% rabatt på festivalbiljetten, så klart!