Kamma hem stora bokpaketet!

När man går på festival är det extra kul om det händer oväntade grejer. Att man kan lyssna på och kanske prata med Sveriges och Nordens deckarelit är välkänd, men nu kan det även bli direkt lönsamt att gå på Svenska Deckarfestivalen!

Vi har nämligen plockat i hop ett rejält bokpaket som vi kommer att ge bort till den av er som har mest tur under festivalen. 12 böcker till ett värde av ca 2700 kronor! Direkt i handen! Men man måste ha tur – och man måste framför allt ha festivalbiljett, eftersom vi lottar ut paketet till en slumpmässigt utvald biljettinnehavare 8 november.

Allt du behöver göra är att besöka festivalen antigen onsdag och/eller torsdag 7-8 november och ta med dig en lott när du checkar in (den ingår i biljetten). Det stora festivalpasset är mycket prisvärt. Resultatet av dragningen kommer att redovisas från scenen 8 november ungefär vid kl 20:00. Uppdatering: Vinsten gick till lott nummer 60! Grattis!

Bokpaketet är mycket aktuellt och har fixats fram av de respektive förlagen och Vängåvans bokhandel i Sundsvall. Extra roligt är det att hälften av författarna i högen faktisk kommer till festivalen; Inger Frimansson, Ragnar Jonasson, Olle Håkansson, Sharon Bolton, Hanna Lindberg, Sara Larsson – men även andra kända och aktuella författare.

Kommer du till Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall kan du alltså vinna spännande rysare, mysiga pusseldeckare, thrillers och ruskiga mordgåtor av:

  • John Grisham
  • Eva Dolan x 2
  • Sara Larsson
  • Jan Mårtenson
  • Jo Nesbø
  • Inger Frimansson
  • Ragnar Jonasson
  • Olle Håkansson
  • Sharon Bolton x 2
  • Hanna Lindberg

Böcker för 2700 kronor som du antigen kan njuta själv eller ge bort till någon du känner. Och du, det är inte omöjligt att författarna signerar böckerna! Köp din lott, alltså festivalbiljett nu!

Välkommen!